HER ER DEN RØDE TRÅD BLÅ OG VI KOMMER HELLERE END GERNE HELE VEJEN RUNDT.

Forestil dig hvad årelange samarbejder med kunder som fx Matas, Dyrup, DONG Energy, YouSee og Electrolux samt flere ministerier og styrelser, har medført af alle mulige (og umulige) udfordringer. Har vi ikke prøvet alt, så i hvert fald det meste. I dag er fokus flyttet fra de store kunder til de mindre. Her er det muligt for We Love Bacon, at være med hele vejen. Lige fra identiteten skal udtænkes og designes over opbygningen af det omkringliggende univers til selve markedsføringen.

Det er et privilegium, at være med til at føde et produkt og følge barnets sejrsgang ud i den store verden. Det medfører ovenikøbet også langvarige kunderelationer og dem samles der på. Det hænder vi nu og da kobles på enkeltstående projekter og sågar som leverandør af delydelser. Det er bestemt også inspirerende, men for det meste og de fleste, tager bureauet de lange seje træk – og det tit efter anbefaling fra den ene glade kunde til den anden. Det vi stolte over.

I dag er We Love Bacon’s hverdag udfordret med spændende opgaver af enhver slags, der har brands og branding til fælles. Vi designer blandt andet logoer, æsker, flasker, kreerer hjemmesider og bannere samt layouter magasiner og foldere samt materialer til butikker og messer. Det vi mest går op i er effekten. At stil og tone spiller maks uanset om det er off- eller online. At den røde tråd er indtakt, synergien hjemme og effekten i hus.