HVIS DIN VIRKSOMHED ER UNIK OG ORIGINAL, HVORFOR SÅ HAVE KOPIER PÅ VÆGGENE?

Udsmykning? Ja, Christian Løgstrup – som står bag bureauet og for kreativiteten – arbejder også seriøst som nidkær kunstner. Typisk skabes der pop art med et surrealistisk twist. Faktisk endda med så stor succes, at der er flere udstillinger og omtaler i bagspejlet, ligesom der er solgt værker til kunstsamlere helt ovre i Amerika. Det er ganske vist.

I Danmark har Christian, der i øvrigt kreerer under kunstnernavnet Helt Sort, udsmykket blandt andet Pentias auditorium med temabaserede billeder, der har Lord of the Rings som omdrejningspunkt. Pentia er stor fan af trilogien og blandt landets absolut førende i sin digitale virkeområde. Pentia er også kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser og netop kunsten er med til, at højne medarbejdertrivslen og fremme kreativiteten.

Men kunst på væggene fremmer også virksomhedens image og de besøgendes oplevelser i positiv retning. Det er Jensens Bøfhus et godt eksempel på. Under kædens nylige rebranding blev Christian hyret ind forinden, for at skabe en lang række billeder til restauranternes vægge. Her er omdrejningspunktet i dag kødkvæg i alle afskygninger. I øvrigt er det skatteteknisk gjort muligt, at trække kunstkøb fra i det indeværende år. Det og andet kan du læse mere om hos Christians online galleri. Du finder et link lige her – kig forbi og få en på opleveren.