NÅR EFFEKTEN ER EN MÆRKESAG, GIVER ET NETVÆRKSBASERET BUREAU GOD MENING.

We Love Bacon er baseret på faste tilknyttede freelancere, der hyres ind efter kundernes behov. Det holder naturligvis omkostningerne nede, men sikrer også at det er de bedst egnede kræfter, der bringes i spil sammen med de mest effektive løsninger. Havde vi hyldevarer – fx et specifikt CMS – så var det jo den løsning, vi ville sælge til dig, selvom varen i nabobutikken ville give dig langt mere værdi og valuta for pengene. Sådan er det jo.

Frie for specifikke medier boltrer vi os til gengæld på tværs af dem alle. Christian Løgstrup er primus motoren og din faste kontaktperson. Christian er det kreative hoved bag bureauet og går gerne forrest, når de gode ideer skal realiseres og altid med udgangspunkt i bureauets mantra: Giver det ikke kunden merværdi, giver det ingen mening. Som kunde bliver du mødt i øjenhøjde og med en pragmatisk tilgang – tingene skal bare lykkes – og det gerne med et smil.

Navnet We Love Bacon? Ja, desværre var We Love People optaget … Nej, det var faktisk helt tilfældigt. I arbejdssammenhæng opdagede vi, at .com domænet utroligt nok var ledigt. Hvor usandsynligt er det lige? Derfor tog vi navnet på os. Hvis det så gav dig et lille smil på læben, da du stødte på navnet første gang og at du helt sikkert ikke lige glemmer det foreløbigt, det er jo bare prikken. Og i øvrigt er baconen i sig selv et helt genialt design. Et produkt der på én gang både har et fantastisk udseende, en forrygende sprødhed og fabelagtig smag.